Mat og vin i Bakeriet – tirsdag 26. november kl. 18:00. Tema: Piemonte – smak, duft og historier fra Italias nordlige vinland. Bestill bord

Published: 13.11.2025

Høst i Piemonte

En hyllest til osten, vinen og håndverket som aldri gir slipp på tradisjonene. En varm, jordnær smakreise gjennom åssidene, kjellerne og kjøkkenene der tiden får lov til å gjøre jobben sin.

MENY OG VIN

FORRETT

Camembert av bøffelmelk
Kritthvit, silkemyk og nesten flytende i romtemperatur. Ren, delikat og kremet ost fra Castagna-meieriet i Piemonte.

Robiola Langhe 3 latte
Mild og smørmyk hvitkittost laget av geit-, ku- og fåremelk.

Speck
Saltet, krydret og røkt etter klassiske tradisjoner. Balansert smak med hint av einer, pepper og laurbær.

Salame Tartufo
Grovkvernet salami med tydelig duft av ekte trøffel. Rik, fyldig og aromatisk.

Vin til forrett:
Luigi Pira Barbera d’Alba Superiore
Dyp rød, ung og fruktig med mørke plommer, bringebær og urter. Frisk syre og konsentrert fylde.

HOVEDRETT

Pizza med trøffelkrem
Toppet med trøffelsalami, fersk sort trøffel og timian.

Vin til hovedrett:
Mauro Molino Langhe Nebbiolo
Rubinrød, floral og frisk med røde bær og myke tanniner.

Mauro Molino Barolo La Serra
Dyp rød, med kirsebær, roser og lakris. Frisk, mineralsk og lang avslutning.

DESSERT

Torta alla Nocciole
Serveres med confitert sitron og salt karamellsaus.

Vin til dessert:
Frizzante Brachetto d’Acqui
Rubinrød, aromatisk og søt med kirsebær, jordbær og lakris. Frisk avslutning og fine bobler.


Borddbestilling anbefales