En kveld i Beaujolais – onsdag 29. oktober kl. 18.00 Finn ut mer

Published: 21.10.2025

En kveld i Beaujolais – onsdag 29. oktober kl. 18.00

Bli med når Maschmanns forvandles til et lite stykke Frankrike. Vi serverer oster, skinker, pizza og dessert fra Beaujolais – med viner som synger av håndverk og varme. En kveld for smak, samtale og et lite glass til.

Meny

  • Forrett: Oster og skinker fra Beaujolais – St. Marcellin, Saint Nectaire AOP, Rosette de Lyon, Jambon Noir de Bigorre. Serveres med fersk baguette, aprikossyltetøy og Røros-smør.
  • Hovedrett: Pizza med fransk Saucisson sec fra Maison Chillet og fennikel.
  • Dessert: Poire à la Beaujolaise – pære kokt i vin med krydder, vinsaus, pain d’épices-crumble og vaniljeis.

Viner

  • Beaujolais Blanc 2022 – Jules Desjourneys: Frisk Chardonnay med moden sitrus og mineralsk avslutning.
  • Fleurie Les Moriers 2014 – Jules Desjourneys: Elegant Gamay med røde bær, fiol og lang avslutning.
  • Bojo Sutra 2023 – Sarnin-Berrux: Lett, frisk vin med smak av markjordbær og moreller.
  • Fleurie Le Vivier 2022 – Yohan Lardy: Ren og balansert Gamay med røde bær og blomster.

Pris:
Mat kr 399,- Vinpakke kr 499,-
Hele opplevelsen kr 849,-


Bordbestilling anbefales