Maschmanns nyttårstips: Caviar, østers, trøffel, kalkun, reinsdyr - eksklusive råvarer som løfter festmåltidet til nye høyder.
Her får du 27 tips om maten til nyttårsfesten . Alt fra apertivos, forretter, mellomretter, hovedretter, desserter, nattmat til maten dagen derpå.
Hvordan skape gode matopplevelser?
Et godt måltid er ganske enkelt å få til. Du trenger kun tre ting for å lykkes. Gode råvarer, kokkeferdigheter og kjærlighet. Her ser du Egil med en Kapun fra Hovelsrud gård (oppskrift), Renzo og Facundo med god økologisk bakst og Regan og Daniel, gutta i produksjon, som tryller frem flere tiltalls hjemmelagede delikatesser.
Aperitivos
Aperitivos, tapas, småmat, ventemat - kjært barn har mange navn. Gjester kommer ikke alltid på tiden, kokken kan være forsinket. Da er det alltid greit å gi gjestene noe i glasset og noe å tygge på.
Den eksklusive starten
Et munnhell sier at du aldri får en ny sjanse for et godt første inntrykk. Her har du tre klassikere.
Mellomrett
Hovedretter
Kapun fra Hovelsrud med morkelkremsaus
Marmorert storfekjøtt fra Maschmanns
VAAG Skrei med chorizo og potetpuré
Ost
Trøffelbrie
Blåost
Camembert
Dessert
Multekrem & smørkjeks fra Piemonte
Plommer & Fløte fra Røros
Makroner fra Sverre Sætre
Godteri
Almondeli mandler fra Valencia
Lakris fra Danmark
Sjokolade fra Lysaker
Nattmat
Med lefse, godt brød og rester fra kjøleskapet kan du skape smakfull nattmat.
Dagen derpå
Dagen derpå er man også sulten. Her har du tre klassikere. Pasta puttanesca, egg og bacon, og pizza N'duja.