Maschmanns 27 tips til nyttårsfesten

Alt fra aperitivos når gjestene kommer, forretter, mellomretter, ost, dessert, godteri, nattmat til maten dagen derpå.
Published: 29.12.2024
Bakery photo

Maschmanns nyttårstips: Caviar, østers, trøffel, kalkun, reinsdyr - eksklusive råvarer som løfter festmåltidet til nye høyder.

Her får du 27 tips om maten til nyttårsfesten . Alt fra apertivos, forretter, mellomretter, hovedretter, desserter, nattmat til maten dagen derpå.

Hvordan skape gode matopplevelser?

Et godt måltid er ganske enkelt å få til. Du trenger kun tre ting for å lykkes. Gode råvarer, kokkeferdigheter og kjærlighet. Her ser du Egil med en Kapun fra Hovelsrud gård (oppskrift), Renzo og Facundo med god økologisk bakst og Regan og Daniel, gutta i produksjon, som tryller frem flere tiltalls hjemmelagede delikatesser.

Aperitivos

Aperitivos, tapas, småmat, ventemat - kjært barn har mange navn. Gjester kommer ikke alltid på tiden, kokken kan være forsinket. Da er det alltid greit å gi gjestene noe i glasset og noe å tygge på.

Den eksklusive starten

Et munnhell sier at du aldri får en ny sjanse for et godt første inntrykk. Her har du tre klassikere.

Mellomrett

Risotto Milanese med trøffel

Blåskjell med tomat og chili

Vischysoisse

Hovedretter

Kapun fra Hovelsrud med morkelkremsaus

Marmorert storfekjøtt fra Maschmanns

VAAG Skrei med chorizo og potetpuré

Ost

Trøffelbrie

Blåost

Camembert

Dessert

Multekrem & smørkjeks fra Piemonte

Plommer & Fløte fra Røros

Makroner fra Sverre Sætre

Godteri

Almondeli mandler fra Valencia

Lakris fra Danmark

Sjokolade fra Lysaker

Nattmat

Med lefse, godt brød og rester fra kjøleskapet kan du skape smakfull nattmat.

Dagen derpå

Dagen derpå er man også sulten. Her har du tre klassikere. Pasta puttanesca, egg og bacon, og pizza N'duja.