Gullkjøtt fra Maschmanns

Vellagret og kryddermørnet oksekam fra en allerede velhengt storfekjøtt har vi valgt å kalle for Maschmanns Gullkjøtt etter inspirasjon fra en flott slakterbutikk i Saluhallen i Stockholm, Willy Ohlssons Eftr. Maschmanns gullkjøtt er fra utvalgte kjøttferaser som kommer fra lokale norske gårder. Kjøttet mørnes i flere uker på vårt kjøle- og modningsrom. Du kan se inn i modningsrommet når du besøker kjøttavdelingen på Maschmanns. Etter modning forsegles de beste og mest marmorerte stykkene. Kjøttet dyppes i krydret oksefett 3 ganger før det henges til ytterligere modning i 4 uker.

Maschmanns kjøttavdeling anbefaler å brune den romtempererte oksekammen i panne for så å steke den videre i forvarmet ovn 125 grader i ca 2 timer til kjernetemperatur er 55 grader. La kammen hvile i 20 minutter før servering.

Bakery image