Skinn og benfrie i olivenolje med røykaroma.
I olivenolje med rød paprika.
Skinn og benfrie i spicy olivenolje.
Skinn og benfrie i tomatsaus.
Skinn og benfrie i olivenolje med sylteagurker.
Skinn og benfrie I olivenolje med spicy tomatsaus.
Skinn og benfrie i olivenolje.
i røkt olivenolje.
i eddik
I olivenolje.
i røkt og spicy olivenolje.
i tomatsaus med røykaroma.
i spicy tomatsaus.
i røkt olivenolje og sitron.
på ristet brød med grønn aioli og røkt paprika.
På ristet brød med hvit aioli og ristede mandler fra Valencia.
I olivenolje med spicy sylteagurker.
I olivenolje.
I olivenolje med hvitløk.
I olivenolje.
Minerva tunfiskpålegg med chili.
Minerva spicy sardinpålegg.
FØLG SARDINENE FRA HAV TIL BORD!
Boksene kjennetegnes ved at det har et elegant retrodesign. Sardiner spises som regel på enkleste vis med godt brød og noe godt i glasset. I Lisboa er det også et eget sted SOL E PESCA som kun selger sardiner som du kan kjøpe og ta med eller nyte på stedet. Stedet var opprinnelig en gammel fiskebutikk og fiskestenger og kroker henger fremdeles for salg og dekor på det populære stedet.