START NYTTÅRSFESTEN MED UTSØKTE SMAKSBOMBER!
Hva med å overraske og servere deilige hors d’ouvre og la de spille hovedrollen når gjestene kommer. Under finner du en rekke forslag til småretter gjort på våre aller beste råvarer. Vi begynner med det aller enkleste og mest elegante. Caviar og Løjrom en av verdens mest eksklusive råvarer.
CAVIAR & LØJROM: Enkelt, elegant og veldig eksklusivt, perfekt til nyttårsfesten. Caviar kan nytes på blinis med rømme, på en crostini eller som tartar. Noen foretrekker det enda enklere. På russisk vis, en munnfull caviar med vodka. Eller en fransk variant hvor man bytter ut vodka med champagne.
Kaviar og Løyrom har en delikat smak og bør serveres med tilbehør som ikke tar for mye smak av rognen. Husk jo enklere er bedre. Tradisjonelle tilbehør er små skiver av toast, blinis (små pannekaker), usaltede kjeks, creme fraiche eller rømme.
Hvis du serverer kun kaviar, beregn 30 – 60 gram per person. Hvis kaviar skal serveres på toppen av noe annet som en hors d’oeuvre, beregn 15 til 30 gram per person.
LES MER OM CAVIAR OG LØYROM FRA MASCHMANNS HER: