Maschmanns griller på gata

Maschmanns griller på gata

5/4/2022

MASCHMANNS GRILLER PÅ GATA

Maschmanns misjon er: Våre kunder skal lykkes med de besrte råvarene hjemme på sitt på eget kjøkken. Da må Maschmanns kokker bygge kunnskap og få leke seg med råvarene fra Markedet. Denne uken har vi grillet skalldyr, fisk, kylling, grønnsaker og flere typer storfekjøtt. Til rådighet hadde vi en åpen grill og en lukket Josper. Rødglødende og grått kull var å se i begge grillene var et godt tegn. Det var bare å slippe til kokkene, sette på godlyd og la kreativiteten blomstre.

Blåskjell & kamskjell

Gratinerte østers

Østers

Purre

Yakitori & Breiflabb

Nykål og borretaneløk

Brød & østers

Ytrefilet & Yaki-Niku Goma glaze

Kjøtt & salt

Grillkylling

Kylling & tilbehør

Kylling & brød

Temperert kjøtt

Toscansk grilling

Sulten

Bistecca | Kalv bistecca | Ytrefilet superior | Gullkjøtt | Indrefilet | Secreto
Grillet ananas

Opplegg

Dessert

MASCHMANNS BESTE GRILLTIPS

  • Husk å sette av nok tid til grillingen.
  • Det er alltid lurt å ha klart noen aperitivos om gjestene skulle dukke opp for tidlig.
  • Velg grillkull som brenner jevnt og lenge.
  • Fyr opp grillen i god tid før du skal grille – kullet skal være rødglødende og grått.
  • Legg en plan for rekkefølgen på maten som skal grilles.
  • Store kjøttstykker på grillen – husk at de skal tempereres i 2-3 timer før grilling.
  • Ikke glem grønnsakene- de kan fint grilles.
  • Husk sikkerhet, bruk, forkle, grillvott og klype.
  • Til slutt, ikke stress kos deg med maten.

SMÅ GREP SOM HEVER SMAKEN

Under grillingen benyttet kokkene Maschmanns egne majoneser og dipsauser

  • SITRONHOLLANDAISE – som dip til grønnsaker
  • YAKI NIKU GOMA GLACE – som glace og dip til kjøtt